Categorii

marți, 29 noiembrie 2011

Secrete de stil


Bună tuturor! În acest post m-am hotărât să va prezint câteva trucuri care conferă un aer şic garderobei voastre, recomandări făcute de către unul dintre designerii îndrăgiţi designeri, Jason Wu:
1. Regândeşte culorile primare! Mulţi adulţi cred că roşul, galbenul şi albastrul se potrivesc doar hainelor pentru copii, însă nu este aşa! Aceste culori primare pot fi ajustate tonurilor: roşu-aprins cu o doză de oranj, galben-muştar sau nuanţa intensă a albăstrelelor.
2. Suprapunerea de texturi. Ţinuta monocromatică poate părea foarte dramatică sau mohorâtă. Ca sa îi dai vitalitate, joacă-te cu texturile – combină mat cu lucios. Pentru toamnă,  se pot vopsi organza, tul şi pene în aceeaşi nuanţă de roz-intens, pentru a mări impactul vizual.
3. Pune-ţi în valoare încheieturile! Întradevăr, gâturile şi claviculele libere sunt foarte elegante, dar şi o brăţară mare, îndrăzneaţă, poate fi incitantă. Un sfat, totuşi! Cu cât este mai elaborată bijuteria, cu atât trebuie să fie mai simplă rochia!
4. Nu te shimba niciodată! De ce să schimbi ţinutele când le poţi combina piese care se potrivesc de dimineaţa până seara. Simplitatea rafinată este cheia în acest caz. Mixează scump cu ieftin, simplu cu elegant. Aruncă un cardigan ornamentat peste o cămasă de bumbac!
5. Păşeşte încrezătoare pe propriul tău runway! Indiferent de ce îţi spune lumea, o prezentare de modă trebuie să fie ceva măreţ, deosebit. Dar o poţi „micşora” şi adapta unei zi obişnuite.
            Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos! 


Un comentariu: