Categorii

marți, 8 noiembrie 2011

The Change – Up


Pentru cei care doresc să se amuze vizionând un film al cărui scenariu respectă tiparul comediilor clasice, recomand nou apărutul „The change –up”! Eu l-am văzut chiar astăzi şi pot spune că a reprezentat porţia mea de râs.
Povestea pare simplă: Mitch şi Dave sunt doi prieteni de nedespărţit, pe atât de apropiaţi, pe atât de diferiţi. În timp ce Dave este un avocat de succes, epuizat de muncă, de soţie şi de cei trei copii, Mitch este celibatar, un imatur ce fuge de responsabilităţi. În ochii lui Mitch, Dave are tot ce-şi doreşte: o soţie frumoasă, pe Jamie, nişte copii care-l adoră şi un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David, viaţa lui Mitch, fără niciun stres şi fără nicio obligaţie, e doar un vis. Şi astfel lucrurile încep să se complice: într-una din seri, după o beţie straşnică, în timp ce urinează într-o fântână a dorinţelor dintr-un parc, cei doi fac schimb de dorinţe şi… schimb de corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!
Deşi acum fiecare a scăpat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descoperă rapid că viaţa celuilalt nu e nicicum aşa de roz precum şi-o imagina. Ca şi cum asta nu era de ajuns, noua lor existenţă se complică şi mai mult cu “ajutorul” atrăgătoarei asociate a lui Dave, Sabrina, dar şi al tatălui lui Mitch, de care acesta se îndepărtase de ceva timp. Pentru că timpul trece, Mitch şi Dave trec prin cele mai comice chinuri în eforturile lor de a nu-şi distruge reciproc viaţa şi au un singur scop: să găsească cât mai rapid un mod în care să-şi recapete viaţa dinainte.
Ce se întâmplă în continuare, vă propun să descoperiţi singuri! Vizionare plăcută! 

    

Distribuţie: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Olivia Wilde, Leslie Mann, Alan Arkin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu